Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sörösdoboz gyűjtés során sok érdekes emberrel ismerkedtem meg. Közöttük akadnak olyanok, akik magát a dobozgyűjtést valami más, a külvilág számára hasznosabb területtel is össze tudják kötni. Ebben a cikkben a lakberendezés világába látogatunk: egy gyűjtőtársunk - egyrészt praktikus okból, másrészt pedig, mert így a tárolással járó nehézségektől is megszabadul - lakásában álmennyezetet készített sörösdobozokból. Megjegyzem, ez már csak abban az esetben is megfon- tolandó, ha a lakás falait nem sajátíthatjuk ki gyűjtőszenvedélyünknek.

 

A munkáról következzen egy rövid leírás magától a készítőtől:

p1020279--800x600-.jpg"A tartó rész hungarocellből készült. A lényeg az, hogy a félkörívek pontosan legyenek kivágva. Ezt felragasztottam a falra, majd kimértem a hely hosszát és összepárosítottam a dobozokat, hogy a hosszmérete megfelelő legyen. A dobozokat sziloplaszttal ragasztottam ösz- sze, plusz merevítésként egy vékony léccel erősítettem meg. Viszonylag könnyű elkészíteni."
p1020280--800x600-.jpgA képek magukért beszélnek, én a magam részéről örülök, hogy néhány dobozzal hozzájárulhat- tam gyűjtőtársam munkájához.

További jó munkát kívánok neki, és mindenkit arra buzdítok, szenvedélye mellett a kreativitá- sát is élje ki a sörösdobozokkal!

További képekért kattints ide!

p1020281--800x600-.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~